Kezdőlap Események Gyömrőn botlottak a kecskeméti futsalosok!

Gyömrőn botlottak a kecskeméti futsalosok!

Listavezetőként látogatott Gyömrőre a ScoreGoal, és ugyan a bajnokság nyitófordulójában 8-6-ra tudtak győzni a kecskemétiek hazai környezetben, most 1 gólos vereséget szenvedtek.

A mérkőzés úgy indult, ahogy egy listavezetőtől elvárható, sok labdaérintős, támadó focit bemutatva, kapujuk elé szegezte a hazaiakat. Sőt a hazaiak agresszív védekezését nem sokáig tűrték a játékvezetők, és hamar kigyűlt a 6 csapatfault, amit Dobosi azonnal értékesített is (0-1). Azonban itt elfogyott a futsal tudomány, a kecskemétiek további 3 kisbüntetőt rúghattak, de mind sikertelenül, illetve az újabb kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, és egy kontrából egyenlíteni tudott a Gyömrő.(1-1)

A második félidőre nagy elánnal érkeztek a csapatok, és ez a kecskemétieknek kedvezett, a végig nagy kedvvel játszó Kovács József fordult le védőjéről már az első percbe, és higgadtan gurította el a kapus mellett a játékszert (1-2). Azonban a kecskemétiek újra leblokkoltak, és pár perc múlva egy újabb hazai kontra végén a hazai publikum örülhetett (2-2). A gyömrői Horváth tarthatatlan volt ebben a periódusban, nem találták a kecskemétiek a gyors, cselkirály elleni ellenszert. Ez, az ellene elkövetett többszöri szabálytalanságban mutatkozott meg.  Ezt pedig a gyömrői Vigh köszönte, és értékesítette a megítélt kisbüntetőt, (3-2). Ezt követően hiába tett fel mindent egy lapra a Kecskemét, játszották az 5 a 4 elleni játékot, ám nem sikerült a remekül védekező hazaiakon átgyömöszölni a labdát, így nem jött össze az egalizálás.

A Scoregoal Kecskeméti FC számára ezzel véget ért az őszi menetelés, folytatás januárban idegenben Monoron a Kastélydomb SE ellen.

Érdekesség, hogy a fordulóban az Újpest és a Dunakeszi döntetlenezett egymással, így a kecskemétiek, vereségük ellenére az első helyen maradtak a csoportban!

Cserenkó Szabolcs vezetőedző: – Nem jó előjelekkel vágtunk neki a meccsnek, két meghatározó játékosunk sem tudta vállalni a játékot. Az első félidőben egy kemény meccset játszottunk, a hazaiak tördelték a játékot, végül 1-1-es döntetlennel fordulhattunk. Jól kezdtük a második felvonást, ám aztán megrekedtünk, nem tudtunk váratlant húzni. Tompa volt a társaság, nem azt nyújtottuk, amit tudunk. Ez a vereség nem volt bekalkulálva, de nincs nagy gond, dolgoznunk kell tovább, hogy az ilyen meccseken is nyerni tudjunk a jövőben!

UFC Gyömrő – Scoregoal Kecskeméti Futsal Club 2-3 (1-1)

gsz.: Horváth (2), Vigh; illetve Dobosi, Kovács J.