Kezdőlap Események KARÁCSONYI AJÁNDÉKMŰSOR ÉS JÓTÉKONYSÁGI GYŰJTÉS

KARÁCSONYI AJÁNDÉKMŰSOR ÉS JÓTÉKONYSÁGI GYŰJTÉS

A Hírös Agóra Nonprofit Kft. szervezésében (Kecskemét, Deák F. tér 1.) Együttműködő partnerünk: a Magyar Vöröskereszt BKK Megyei Szervezete 2016. december 19-én, hétfőn 10 és 14 órakor kerül sor a Hírös Agóra Kulturális Központ színháztermében.

KARÁCSONYI CSILLAGSZÓRÓ

Karácsonyi ajándékműsor – a 2016-os évben a Hírös Agóra Nonprofit Kft. (Kulturális

Központban és az Ifjúsági Otthonban rendezett) bérletes előadásait látogató – óvodai és iskolai csoportok számára.

A meghívott csoportokat előzetes bejelentkezés alapján vesznek részt a programon.

Az előzetes jelentkezések alapján 840 gyermek és 43 fő kísérő pedagógus látogat majd el a Karácsonyi csillagszóró programjára.

A műsorban fellép a FOURTISSIMO Zenekar népszerű karácsonyi dallamokkal, melyek fúvós hangszereken szólalnak majd meg. Különleges hangzást kölcsönözve a karácsonyi ünnepvárásnak.

A Fourtissomo zenekart a kecskeméti származású Kuna testvérek alapították. A Karácsonyhoz illő csodálatos, emelkedett hangulat, gyönyörű dalok jellemzik adventi koncertjüket.

A zenekarral együtt szeretnénk köszönteni bérletes kis látogatóinkat. A csoportoktól kértük, hogy egy-egy – használt, de jó állapotú könyvekből, játékokból, iskolaszerekből álló – jól lezárt ajándékcsomagot hozzanak majd a közös karácsonyfa alá. Az előzetes jelentkezések alapján közel 50 csomagra számítunk. A csomagokat a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezetének munkatársai a városunkban és a megyében élő rászoruló, hátrányos helyzetű, halmozottan sérült és állami gondoskodásban élő gyermekek számára juttatják el – Kovácsné Szabó Márta koordinátor irányításával.

A csomagokat jelzett a napon 9 – 14.30 óráig fogadjuk a Kulturális Központ aulájában felállított karácsonyfa alatt. Köszönjük a csoportok ajándékait, mellyel a szebbé varázsolják a rászoruló és nevelőotthonban élő gyermekek Karácsonyát!

Szeretettel várjuk a sajtó képviselőit!

Kecskemét, 2016. december 15.

Köszönettel: Csizmadia Ilona

közművelődési programszervező