Kezdőlap Események KECSKEMÉTEN FESZTIVÁLT HOZ A TÉL – December 2-ai programok

KECSKEMÉTEN FESZTIVÁLT HOZ A TÉL – December 2-ai programok

SONY DSC

Az ünnep azé, aki részt vesz benne:

KECSKEMÉTEN FESZTIVÁLT HOZ A TÉL

A Kecskeméti Téli Fesztivál helyszíne lesz a város történelmi főtere november 26-tól az új év első napjáig. Az ünnepvárás és köszöntés meghittségét, hangulatát adventi dallamokkal, színes programokkal, karácsonyhoz kötődő játékokkal, rituálékkal, kikapcsolódást-sportolást nyújtó jégpályával és más egyéb műsorokkal gazdagítjuk majd. Szilveszterkor sztárfellépő, éjfélkor tűzijáték várja vendégeinket. Vásárosok, ajándékkészítők, és vidámpark is lesz. Éljük át együtt az advent, a karácsony, és az új év meghittségét, örömeit, szokásait. Legyenek a hétköznapok is ünnepek, melyek megszépítik életünket! A Kecskeméti Téli Fesztivál a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervezésében kerül megrendezésre.

December 2-án, pénteken

17 órakor a Liszt Ferenc utcai Kápolnában Advent vár… zenés áhítat

17 órakor a főtéri a színpadon A Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjainak karácsonyi műsora

A Kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola  német nemzetiségi oktatásban részvevő alsó tagozatos gyerekei nagy figyelmet fordítanak német 5 hagyományok ápolására. Szívesen mutatják be az érdeklődő közönségnek Karácsonyi sváb tánc című műsorukat.

Felkészítő tanár: Baloghné Szabó Anita és Révész Nikoletta

Dobos András 8.osztályos tanuló mesemondó, versmondó versenyek helyezettje, a Művészet Iskola színjáték tanszakának elhivatott tanulója Oscar Wilde: A Kék madár című művét tolmácsolja.

Felkészítő tanár: Vajdáné Jandrasits Orsolya

18 órakor a főtéri a színpadon Maghari Táltos Dobkör műsora …Énekek és táltos dobok

18 órakor a Nagytemplomban Adventi lelkigyakorlat Székely János püspök vezetésével