Kezdőlap Rendőrségi hírek Keressük az ismeretlen kerékpárost!

Keressük az ismeretlen kerékpárost!

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A baleset ismeretlen okozója segítségnyújtás és adatainak hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást indított a 03010/5049/2016. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján Kecskeméten, az Alföld Áruház főbejáratánál 2016. december 9-én 16 óra 25 perckor ismeretlen kerékpáros a járdán elütötte a gyalogos-átkelőhely előtt álló gyalogost, aki elesett és könnyű sérüléseket szenvedett.

A baleset következtében az ismeretlen személy az általa hajtott szürke-fekete színű BMX típusú kerékpárral megállás, segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott.

 

A keresett férfi 25 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú, borostás arcszőrzetű. Az elkövetéskor szürke színű cipzáros felsőt, fekete nadrágot és sötét színű sapkát viselt.

 

A feltételezett elkövetőről az alábbi képek állnak rendelkezésre.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta az esetet, illetve az ismeretlen kerékpárosról információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-300-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.