Kezdőlap Események Korszerű géppark kivitelezés, elégedett vásárlói kör – Sikeres évet zárt a Bácska...

Korszerű géppark kivitelezés, elégedett vásárlói kör – Sikeres évet zárt a Bácska Gumi Kft.

A Bácska Gumi Kft. 1979 óta szolgálja ki Kecskemét lakosságát, legyen szó minőségi, kedvező áron elérhető kerékcserélésről, vagy akár annak magas színvonalon történő értékesítéséről.

„Idén számos beruházással gazdagodott a Bácska Gumi Kft., amelynek következtében elmondhatjuk, hogy igazán sikeres évet zártunk.
A fejlesztések lehetőséget biztosítanak arra, hogy a szervízben kizárólag a legkorszerűbb gépparkkal dolgozzunk, és a megfelelő létszám alkalmazásával teljes mértékben ki tudjuk szolgálni ügyfeleink, valamint vásárlóink igényeit.”
– nyilatkozta Balassa Sándor, a Bácska Gumi Kft. ügyvezető igazgatója.

Az üzletben az összes csúcsminőségű árucikk fellelhető, hiszen kiemelt forgalmazóként van jelen BFGoodrich, a Matador, a Nokian és a Nexen termék is, amely nyitvatartási időben, teljes méretváltozatban, az év bármely napján megvásárolható.
A vásárlói kényelem érdekében immáron a www.bacskagumishop.hu webáruház is elérhető, ahol kényelmesen, megfontoltan választhatunk az évszaknak megfelelő gumiabroncsok széles választéka közül, vásárlás esetén pedig át is vehetjük azt, a Bácska Gumi Kft. Izsáki út 6. szám alatt található üzletében.

Keresse a Bácska Gumi Kft. telephelyét és bízza szakemberekre a kerékcserét!

Bácska Gumi Kft.
6000 Kecskemét, Izsáki út 6.
mobil: 30/927-1760
tel: 76/416-656, 76/508-418
e-mail: [email protected]
NYITVATARTÁS:
Hétköznap: 8:00-17:00
Szombat: 8:00-12:00
Vasárnap: Zárva