Kezdőlap Egészség Magával ragadó ünnepi meghittség a Fűszerkuckó falai között

Magával ragadó ünnepi meghittség a Fűszerkuckó falai között


Immáron Kecskemét városába is beköszöntött a varázslatokkal teli ünnepi hangulat. A Wesselényi utcában található Fűszerkuckóban sincs ez másképp, ahol a már jól megszokott meghittség mellett, most különleges, – a térség egyik meghatározó pincészetének boraival, valamint egyéb ajándékötletek garmadájával is találkozhatunk egy-egy vásárlás alkalmával.

Köztudott dolog, hogy – legyen szó ünnepi vacsoráról, vagy egy meghitt beszélgetésről, – minden étkezés mellé jól esik egy gondosan kiválasztott pohár bor.
A Fűszerkuckó csapata a kiskőrösi Szentpéteri Pincészet díjnyertes borait hozta el, amely könnyedségével és ízvilágával igazán ünnepi harmóniát varázsol minden asztalra.

A Kiskunság egyik kiemelkedő, magas színvonalon elkészített borainak pincészete, a Szentpéteri Borászat és a már jól ismert Fűszerkuckó közös gondolkodásának eredményeként az üzletben jelenleg kilenc, kimondottan a Fűszerkuckó fűszereivel harmonizáló bor található, amely bármilyen fűszeres ételhez, valamint desszerthez harmonizál.
A kínálatot illetően nem csak vörös és fehér, hanem több díjjal is büszkélkedő rosé borok közül választhatunk, amelyek üdeségükkel, harmonikus ízvilágukkal bármilyen alkalomra megállják a helyüket.

A különleges ételek kedvelői se keseredjenek el, hiszen az zamatos fűszerek, valamint borok mellett most páratlan kiadású szakácskönyveket és füzeteket is vásárolhatnak, garantáltan hozzájárulva ahhoz, hogy az étkezés ne csak táplálkozás, de kulináris élvezet is legyen egyben.

A vásárlók felé irányuló segítőkészség, odafigyelés ebben az esztendőben sem változott a Fűszerkuckó lelkes csapatát illetően, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az apró meglepetések sokasága, amelyekkel egy-egy vásárlást követően lepik meg a betérőket.

A Fűszerkuckó csapata az ünnepekre való készülődés időszakában is lenyűgöző kínálattal és kiváló termékeivel járul hozzá az ünnepi vacsora elkészítéséhez.