Kezdőlap Események Pályázatokban gazdag új esztendő Csengődön

Pályázatokban gazdag új esztendő Csengődön

Sikerekben gazdag esztendőt tudhat maga mögött Csengőd, amelynek polgármestere, Lajter Ferenc az elmúlt időszakban kiemelkedő színvonalon folytatta munkásságát, hogy egy magasabb életszínvonalat teremtsen a településen.

„Több olyan pályázat van jelenleg, amelynek folyamatban van az elbírálása, ezért kíváncsian várjuk, hogy milyen beruházásokat hoz az újesztendő.  Kijelenthetjük, hogy – az elmúlt évekhez képest – sikeres évet zártunk, azonban a jövőbeli terveink is említésre méltóak.
A még kivitelezésre váró konyhai fejlesztés mellett, egy korszerű biomassza fűtési rendszer kialakítására is szeretnénk sort keríteni, amelynek keretében a településen található összes középületben központi fűtésrendszer biztosítaná a meleget. A Szociális Otthon épületét is szeretnénk felújítani, valamint egy újfajta rendszert kiépíteni a színvonalasabb működés érdekében.
Ahhoz, hogy egy település igazán virágozni tudjon, szükség van egy modern, minden igényt kiszolgáló piaccsarnok létesítésére is. Fontosnak tartottuk a kiépítéshez szükséges pályázatok benyújtását, így bízunk abban, hogy az elvárásainknak megfelelően a jövőben egy új piaccsarnok várja majd a csengődi lakosokat és egyéb pályázataink is sikerrel zárulnak.”