Kezdőlap Egészség Téli hajápolási tippek és villámkérdések a Gentleman Hajszalon tulajdonosától, Borbély Attilától

Téli hajápolási tippek és villámkérdések a Gentleman Hajszalon tulajdonosától, Borbély Attilától


Mindenki szereti a saját stílusát kifejezni a frizurájának segítségével, aminek elkészítésében elengedhetetlen egy ügyes kezű, rutinos, kreatív fodrász.
A tél beköszöntével sem kevésbé fontos frizuránk megfelelő ápolása, sőt ez az az időszak, amikor egy kicsit pihentethetjük a káros napsugarak ellen.
Borbély Attila, a Gentleman Hajszalon profi fodrásza és tulajdonosa most különböző tippekkel kedveskedik minden kedves Olvasónak, aki számára fontos a hajápolás.

Milyen tanácsokat adnál a téli hajápolást illetően?

A téli időszakban szervezetünk több vitamint igényel, melyet általában a test védelmére fordít, így nem elegendő vitamin- és ásványianyag-bevitel esetén 
hajad fénytelenné, töredezetté válhat.
A legfontosabb és egyben legelső lépés a hajmosás. Sok piszkot felvihetünk a kezünkkel és a kefével egyaránt. A hajmosás gyakorisága függhet a fejbőr zsírosságától, izzadástól, kozmetikai szerektől, s attól is, milyen sűrűn érünk a fejünkhöz. A hajmosás megfelelő gyakorisága hetente egy esetleg két alkalom, ilyenkor kétsoros hajmosás az ajánlott. Az első sor feloldja a zsírt és a szennyeződéseket, a második pedig eltávolítja azokat.
Balzsam használata esetén fontos, hogy csak a hajvégekre vigyük fel azokat, hiszen ellentétes esetben fejbőrünk túlpuhul, amely által hajunk hamarabb elzsírosodik.


Melyek a kedvenc területeid a munkavégzés során?

A hajfestés a kedvencem, hiszen azzal fejhez, bőrhöz, stílushoz igazítva mindenkit át lehet alakítani.

Miért Téged válasszanak az emberek?
Úgy gondolom, hogy teljes mértékben meg van bennem a szakma felé irányuló alázat, amely a vendégeim elégedettségében is visszatükröződik.

A jövőt illetően milyen terveid vannak?
Decemberben szeretnék részt venni egy jótékonysági projektben, ami egyenlőre még szervezés alatt áll. A jövő évet illetően pedig terveim között van, hogy egyre növekedő ügyfélköröm miatt nagyobb üzletbe költözöm.

A Gentleman Hajszalon vendégei mindig elégedetten, megújult és divatos frizurával távoznak az üzletből:

Farkas Lili – A Gentleman Hajszalon évek óta visszatérő vendége
Hosszú évek óta ismerem Attilát és immáron negyedik éve, hogy minden héten idejárok. Nagyon jó barátság alakult ki közöttünk. Sokszor teljes mértékben rábízom a frizurámat, hiszen tudom, hogy kizárólag minőségi termékekkel és hozzáértéssel dolgozik, mindig nagyon tetszik a végeredmény.


Borbély Attila ügyvezető tulajdonos
GentleMan Hajszalon
Tel.: 06/70-548-0378
Cím: 6000 Kecskemét, Vörösmarty u. 7
Facebook: https://www.facebook.com/GentleManHajszalon/