Kezdőlap Események A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/5229/2016. bűnügyi számon nyomozást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy ismeretlen sofőr 2016. december 23-án 16 óra 10 perc körül az általa vezetett ismeretlen típusú gépkocsival közlekedett Kecskeméten, a Március 15. utcában – az Irinyi utca irányából a Vízmű domb irányába -, amikor haladása során a Kristály térnél elütötte a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó 85 éves nőt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gépkocsit vezető magas, vékony testalkatú férfi  megállt a helyszínen, érdeklődött a sérüléssel kapcsolatban, ezt követően elhagyta a helyszínt.

Az időskorúnak egy fekete sapkát viselő férfi segítséget nyújtott a balesetet követően.

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki az ismeretlen autóról, vagy sofőrről, illetve a fekete sapkás férfiről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.