Kezdőlap Rendőrségi hírek Balesetet okozott az előzése során

Balesetet okozott az előzése során

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen sofőr beazonosításában.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 03010/228/2017. bűnügyi számon nyomozást indított cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy fekete színű, feltehetően Opel Insignia típusú személygépkocsi közlekedett Kecskemét külterületén, az 54-es számú főúton Jakabszállás irányába. Az ismeretlen sofőr a 7.400-as méterszelvénynél megkezdte az előtte közlekedő Peugeot 308 típusú személygépkocsi előzését, azonban a manőver befejezésekor az ismeretlen gépkocsivezető hirtelen tért vissza a saját forgalmi sávjába. Az ütközés elkerülése érdekében a Peugeot vezetője jobbra kormányozta a gépjárművét, amelynek következtében letért az útról és villanyoszlopnak csapódott. Az ismeretlen sofőr megállás nélkül továbbhajtott Jakabszállás irányába.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a balesetet, illetve az ismeretlen autóról vagy annak vezetőjéről információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.