Kezdőlap Egészség Betti Delikátesz – Ahol hagyomány a minőségi étkezés

Betti Delikátesz – Ahol hagyomány a minőségi étkezés


A hagyományos, házias ízekre méltán büszke lehető, Kecskemét városában hiánypótló kezdeményezésnek számító Betti Delikátesz novemberi nyitása óta igencsak sikeresnek ígérkezik, legyen szó az üzletben található minőségi árucikkekről, vagy az ízletesebbnél ízletesebb kóstolási lehetőségekről.

A Betti Delikátesz kínálatai olyan családi és baráti termelői közösségből származnak, ahol kiemelten fontos a magas minőségű élelmiszerek előállítása és nem utolsó sorban azok jó ízű elfogyasztása.
A termelők nem csak az egészséges, de a minőségi táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért nem a véletlen műve, hogy a vásárlók szívesen térnek vissza egy-egy alapanyag beszerzése, vagy egy-két ízletes étel megkóstolása céljából.
A Csáky utca 18. szám alatt található barátságos és rendezett üzlet termékei között nem csak az omlós és páratlan hústermékek, de a családi gazdálkodásból származó friss, vegyszermentes, valamint feldolgozott formában adalék és tartósítószer mentes zöldségek és gyümölcsök, savanyúságok, lekvárok, zöldségkrémek, kézművessörök és egyéb házi készítésű árucikkek is megtalálhatóak, amelyek bármelyik asztalon megállják a helyüket.

A Betti Delikáteszben nem csak vásárolni, hanem kóstolni is lehet.
Ízletes hamburgerek, szendvicsek, marhaszalámik és sonkák közül választhatunk, amelyek garantáltan elhozzák Nekünk a hagyományos, mégis modern gasztronómia páratlan ízvilágát.

A férjem, az NPK Charolais Farm tulajdonosaként évek óta sikeresen tevékenykedik az állattenyésztés területén, egy pár éve pedig én is bekapcsolódtam a munkálatokba. A családom több tagja évtizedek óta foglalkozik gazdálkodással, ezért nem állt tőlem messze ez a terület sem.
A francia charolais marhákkal foglalkozunk és az általunk alkalmazott érlelési folyamat hatására egy rendkívül omlós, magas élvezeti értéket képviselő hústermékkel álljuk meg a helyünket a piacon.
A Delikátesz legtöbb– zöldség és gyümölcs alapú adalékanyag és tartósítószermentes – termékét Édesanyám biztosítja, aki évtizedek óta elkötelezettje a megbízható és egészséges táplálkozásnak.
Országszerte számos étteremben, bio boltban és fittnes üzletben képviseltetjük magunkat kiváló termékeinkkel, ezért úgy döntöttünk, hogy létrehozunk egy referenciaboltot Kecskeméten, ahová betérhetnek a vásárlók, megkóstolhatják változatos termékeinket és meg is vásárolhatják azokat.
A jövőben szeretnénk még változatosabb termékpalettával – borokkal, olajokkal, magvakkal és aszalványokkal – kedveskedni vásárlóink számára, valamint bízunk abban, hogy a minőségi ételek után érdeklődők továbbra is szívesen térnek majd be hozzánk egy-egy termék vásárlása, esetleg elfogyasztása alkalmával.” – mesélte S. Nagy Beáta, a Betti Delikátesz üzletvezetője


A Betti Delikáteszben Február 18-án egy kóstoló délelőtt is megrendezésre kerül, ahová szívesen várnak majd minden érdeklődőt.
Ezen a napon egy profi szakács fogja elkészíteni a finomabbnál-finomabb specialitásokat, amelyek alapanyagait akár helyben is megvásárolhatjuk!
A steak-sütés ideje 10 órától 12 óráig tart majd.

Válaszd a Betti Delikátesz házi készítésű termékeit és bízd magad a minőségre!

Betti Delikátesz
6000 Kecskemét,
Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28