Kezdőlap Egészség Elképesztően sikeres évet zárt a Vitál Élőételbár

Elképesztően sikeres évet zárt a Vitál Élőételbár

Az egyre nagyobb hírnévre szert tevő Vitál Élőételbár ételspecialistái egészen az augusztusi nyitás óta aktívan munkálkodtak azon, hogy bemutassák a nyers táplálkozás, továbbá a zöld- turmixfogyasztás előnyeit, fontosságát és szerepét mindennapi életünk során.

Bogdánné Ubornyák Bori, a Vitál Élőételbár ügyvezető tulajdonosa összegezte Magazinunknak a hónapok alatt rendkívül sikeressé váló nyers-vegán ételekkel foglalkozó vállalkozás életében történő eseményeket, a kitelepülések sikerességét.

„Rendkívül nagy volumenű visszaigazolás volt csapatunk számára, hogy egy-egy kitelepülés során hatalmas érdeklődés volt a nyers-vegán táplálkozás iránt. Azt vettük észre, hogy az embereket most már nem csak érdekli az egészséges táplálkozás, de tenni is akarnak érte, sokszor azonban azt nem tudják, hogy hogyan. Ezen kitelepülések alkalmával nem csak megismertettük az élőételek világát az emberekkel, de tanácsokkal, kóstolókkal is szolgáltunk feléjük és örömmel nyugtáztunk, hogy több olyan személy is akad, aki már hónapok óta nyomon követi és alkalmazza munkásságunkat és annak gyümölcseit.

A jövőben is szeretnénk folytatni az izgalmas kitelepüléseket, hiszen rengeteg hely van még Kecskeméten, ahol képviseltethetjük Magunkat. További céljaink között szerepel egy Élőételbár kialakítása is a belváros szívében, ahová az emberek be tudnak ülni egy-egy ízletes étkezés alkalmával.

Vitál Élőételbár

Tel.: 76/ 474 – 080

[email protected]

www.eloetelbar.hu