Kezdőlap Média FEBRUÁR 2-TŐL ÉRKEZIK A MI KIS FALUNK SOROZAT AZ RTL KLUBRA

FEBRUÁR 2-TŐL ÉRKEZIK A MI KIS FALUNK SOROZAT AZ RTL KLUBRA

A nevetés és a szórakozás garantált, hiszen egy komédiákkal, karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást az RTL Klub vadonatúj vígjáték sorozata, A mi kis falunk, melynek szereplőit egytől-egyig kiváló színészek alakítják. A sorozat új előzetese már elérhető!

Az RTL Klubon február 2-án csütörtökön debütál a csatorna vadonatúj vígjáték sorozata, A mi kis falunk. A Barátok közt után kezdődő heti sorozat főszerepeiben ismert színészek lesznek láthatóak. Csuja Imre polgármestert, Reviczky Gábor állatorvost, Lengyel Tamás fociedzőt, Szabó Győző rendőrt, Bánki Gergő polgármester-jelöltet, míg Udvaros Dorottya az ő anyját alakítja majd, de Lovas Rozit és Bata Évát is központi szerepekben láthatják hamarosan az RTL Klub nézői.

A sorozat egy kis falu, Pajkaszeg mulatságos hétköznapjait mutatja be olyan karakterek segítségével, akikkel csak és kizárólag itt találkozhatunk: egy ügyeskedő polgármester és kultúrharcos asszisztense, egy testépítő pap, egy szexi kocsmáros, egy féleszű rendőr, egy embereket is gyógyító állatorvos és egy autómániás szépfiú fociedző. A remek szereposztásnak köszönhetően biztos, hogy a szereplők egy-egy mondata szállóigévé válik majd. A vidéki környezet és a számtalan külső felvétel pedig olyan keretbe helyezi a sorozatot, amely hétről-hétre garantálja a felhőtlen szórakozást és a tökéletes kikapcsolódást.

A mi kis falunk új előzetese és főcíme az alábbi linken érhető el:

http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/nezd-meg-a-mi-kis-falunk-focimet
http://rtl.hu/rtlklub/amikisfalunk/februar-2-an-kezdodik-a-mi-kis-falunk