Kezdőlap Események Hamarosan kezdetét veszi az idei báli szezon

Hamarosan kezdetét veszi az idei báli szezon

Hamarosan kezdetét veszi az idei báli szezon

Az idei év első két hónapja a hagyományokhoz híven a báli szezonról szól a mi megyénkben is. Szinte minden hétvégére jut egy-két gála, esetleg jótékonysági rendezvény.

Január 21-én, a Hotel Három Gúnár és Rendezvényházban kerül megrendezésre a XXI. Sportbál, amelynek keretében az összefogást, valamint egymás sikereinek elismerését ünnepli a kecskeméti sportvilág.
Ezen a napon a kikapcsolódásé a főszerep, ugyanis ekkor kerül sor a hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupára, amelyet a Lánchíd Utcai Iskola tornatermében tekinthetnek meg a szurkolók.

14 órakor a Városházán tartanak fogadást, amikor erkölcsi elismerést kapva mintegy száznegyven sportoló teszi majd tiszteletét a Díszteremben megtartott színvonalas eseményen.

A hagyományoknak örvendezve ismét megrendezésre kerül az évről évre egyre nagyobb sikernek örvendő Sportbál, amely 19 órakor veszi majd kezdetét a Három Gúnár Rendezvényházban. Ezen az ünnepélyen a sporttársadalom kiváló tagjai találkozhatnak egymással és az Év Sportolója Díjak is itt kerülnek majd kiosztásra. Továbbá értékes nyereményeket lehet nyerni a tombolasorsolás keretében, illetve a fergeteges hangulatot Dj Pénzes János biztosítja majd a rendezvényen.

A Bálon való részvétel díja 6.500 Ft lesz, a jegyeket elővételben a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában lehet megvásárolni.

(Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])

Az év elején számos más, ünnepélyes eseményre is sor kerül a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház dísztermében. A nagy sikernek örvendő Rotary Bál, a Lions Bál, a Juratus ST fiatal jogászainak ünnepélye, a Keresztény polgári est, a Vendéglátós Bál, valamint a Szegfű Bál is itt kerül megrendezésre.