Kezdőlap Események Január 21-én kerül megrendezésre a Kecskeméti Sportbál

Január 21-én kerül megrendezésre a Kecskeméti Sportbál

Ismét a szórakozás és ünneplés napja lesz 2017. január 21-e, ugyanis ekkor kerül megrendezésre a városi Sportnap, amelynek keretében az összefogást, valamint egymás sikereinek elismerését ünnepli Kecskemét.
A Kecskeméti Sportegyesületek Szövetsége mellett KMJV Közgyűlése Városstratégiai és Pénzügyi Bizottsága Sportmunkacsoportja is fontosnak tartja a Sportnap üzenetét a város sport társadalma felé.

Ezen a napon a kikapcsolódásé a szerep, ugyanis ekkor kerül sor a hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupára, amelyet a Lánchíd Utcai Iskola tornatermében tekinthetnek meg a meghívottak.
14 órakor a Városházán tartanak fogadást, amikor is erkölcsi elismerést kapva mintegy száznegyven sportoló teszi majd tiszteletét a Díszteremben megtartott színvonalas eseményen.

 

A hagyományoknak örvendezve ismét megrendezésre kerül a évről évre egyre nagyobb sikernek örvendező Sportbál, amely 19 órakor veszi majd kezdetét a Három Gúnár Rendezvényházban. Ezen az ünnepélyen a sporttársadalom kiváló tagjai találkozhatnak majd egymással, megünnepelhetik majd egymást, de az Év Sportolója Díjak is itt kerülnek majd kiosztásra.

A Bálon való részvétel díja 6.500 Ft lesz, a jegyeket elővételben a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában lehet megvásárolni.


(Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])