Kezdőlap Események Kezdetét veszi az idei báli szezon

Kezdetét veszi az idei báli szezon

Az idei év első két hónapja a hagyományokhoz híven a báli szezonról szól a mi megyénkben is, szinte minden hétvége szombatjára jut egy-két gála, amelyek között jótékonysági események is lesznek.

Január 21-én, a Hotel Három Gúnár és Rendezvényházban kerül megrendezésre a XXI. Sportbál, amelynek keretében az összefogást, valamint egymás sikereinek elismerését ünnepli Kecskemét.
Ezen a napon a kikapcsolódásé a szerep, ugyanis ekkor kerül sor a hagyományos Képviselők-Újságírók-Sportvezetők-Színészek labdarúgó kupára, amelyet a Lánchíd Utcai Iskola tornatermében tekinthetnek meg a meghívottak.

14 órakor a Városházán tartanak fogadást, amikor is erkölcsi elismerést kapva mintegy száznegyven sportoló teszi majd tiszteletét a Díszteremben megtartott színvonalas eseményen.

A hagyományoknak örvendezve ismét megrendezésre kerül az évről évre egyre nagyobb sikernek örvendező Sportbál, amely 19 órakor veszi majd kezdetét a Három Gúnár Rendezvényházban. Ezen az ünnepélyen a sporttársadalom kiváló tagjai találkozhatnak majd egymással, megünnepelhetik majd egymást, de az Év Sportolója Díjak is itt kerülnek majd kiosztásra. Továbbá értékes nyereményeket is lehet nyerni a tombolasorsolás keretében, illetve a fergeteges hangulatot Dj Pénzes János fogja biztosítani a színvonalas rendezvényen.

A Bálon való részvétel díja 6.500 Ft lesz, a jegyeket elővételben a Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér irodájában lehet megvásárolni.

(Kecskemét, Széchenyi sétány 11., 76/488-527; [email protected])

További bálok a Hotel Három Gúnár és Rendezvényházban:
• Sportbál
•  Rotarybál
• Lionsbál
•  Juratus ST fiatal jogászok bálja, ahol a jó hangulatot Dj Pénzes János fogja biztosítani
• Keresztény polgári bál
• Vendéglátós bál
•  Szegfűbál

A képek a 2016-os esztendőben készültek.