Kezdőlap Események Kulturált partyk, igényes szórakozás? – Lehetséges!

Kulturált partyk, igényes szórakozás? – Lehetséges!

Kecskemét egyik legnépszerűbb vendéglátóegysége, a Hotel Három Gúnár immáron nem csak magaszszintű szállodai és éttermi szolgáltatásaival, de a nemrég megnyitásra kerülő Goose Bar Club kiváló és színvonalas szórakozási lehetőségeivel is kedvez minden lazításra vágyó vendég számára.

A főleg hétvégeken nyitva tartó Goose Bar Club korszerű, igényes berendezéseivel, választékos, ám mégis kedvező programajánlataival, biztonsági szolgálatával és kiemelkedő hangtechnikájával igencsak egyedülálló klubnak számít a város éjszakai életét illetően.
A 280 fő befogadására alkalmas Goose Bar hétvégente kiváló lehetőség lehet azoknak, akik igényes, exkluzív környezetben szeretnének lazítani egyet a barátokkal, párban, vagy akár egyedül.
A Goose akár céges, születésnapi vagy egyéb nagyvonalú rendezvények lebonyolítására is megfelelő lehet, hiszen jó adottságú, tágas terei mellett akár minőségi ételfelszolgálás is igénybe vehető.

Keresd fel a Goose Bar Club facebook oldalát és tájékozódj első kézből az elkövetkezendő rendezvényekről: www.facebook.com/goosebarclub/

Goose Bar Club
6000 Kecskemét,
Batthyány u. 1-7
Tel: 76/483 611
info@goosebarclub
www.goosebarclub.hu