Kezdőlap Rendőrségi hírek Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A kiskunhalasi nyomozók értékesítés közben érték tetten a kiskunmajsai kábítószer-kereskedőt.

A kiskunhalasi rendőrök egy ellenőrzés során 2016. szeptember 9-én egy utcán parkoló személyautó kesztyűtartójában 25 kábítószergyanús tablettát, valamint 5 alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér színű port találtak. A 36 éves kiskunmajsai női tulajdonossal szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a nyomozók.

A kiskunmajsai és kiskunhalasi rendőrök 2017. január 11-én az egyik kiskunmajsai bolt parkolójában tetten érték a nőt, aki éppen kábítószert akart értékesíteni az egyik helyi lakosnak.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyanúsított szanki, kiskunhalasi és kiskunmajsai személyeknek árult kábítószert. Az összesen öt vásárlónál megtartott házkutatás során kábítószergyanús anyagokat foglaltak le a nyomozók. Velük szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a kiskunhalasi nyomozók.

A 36 éves kiskunmajsai nőt kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.