Kezdőlap Diákélet Záróünnepélyt tartottak a III. Kor Egyetemén

Záróünnepélyt tartottak a III. Kor Egyetemén

Január 20-án, 10 órai kezdettel tartották meg a Városháza Dísztermében a III. Kor Egyeteme nyitott egyetemi program záróünnepségét, amelyen a mintegy 216 tanulni vágyó Bács-Kiskun megyei nyugdíjas hallgatót díjaztak egy-egy Oklevél átadásával.

A Pécsi Tudományegyetem és a Kecskeméti Nyugdíjas Klubok Megyei Jogú Városi Szövetsége, valamint a Kecskeméti Nyugdíjas Klub szervezésében létrejött záróünnepélyt Mák Kornél alpolgármester nyitotta meg, aki köszöntőjében kitért arra is, hogy az ember értéke, amellett, hogy lelke és szelleme van, a tudás és a tudás iránti vágy.
Őt követően Dr. Horváth Béla, a Pécsi Tudományegyetem tanára üdvözölte a résztvevőket egy színvonalas köszönetnyilvánítás keretében.
Dr. Szécsi Gábor, a Pécsi Tudományegyetem egyetemi magántanára, tanszékvezető egyetemi docense egy Babits vers felidézésével, valamint előremutató, bíztató gondolatokkal tisztelte meg a publikumot.

A köszöntő gondolatok után a képzésre beiratkozott, a nyitott egyetemi előadásokon aktívan résztvevő nyugdíjasok vehették át a jól megérdemelt Díszokleveleket, egész éves, kitartó munkájukért.