Kezdőlap Rendőrségi hírek Fogolyszökés miatt keressük Kovács Józsefet!

Fogolyszökés miatt keressük Kovács Józsefet!

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

A kalocsai rendőrökön kívül a Szekszárdi Rendőrkapitányság is körözési eljárást folytat az 58 éves bátaszéki férfival szemben.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya büntetőeljárást folytat a 03030/23/2017. bűnügyi számon fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Kovács József 58 éves bátaszéki lakos ellen.

 

A férfi a szabadságvesztés büntetésének végrehajtása során az engedélyezett eltávozásáról a meghatározott időpontra, 2016. december 29-én 18 órára nem tért vissza a büntetés-végrehajtási intézetbe. Jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen, a felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre.

 

Kovács Józsefet a Kalocsai Rendőrkapitányságon kívül a Szekszárdi Rendőrkapitányság befolyással üzérkedés miatt keresi.

A kalocsai rendőrök kérik, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.