Kezdőlap Események Ha álomkert, akkor Bravik Kertépítés!

Ha álomkert, akkor Bravik Kertépítés!

Mindenki álmodozik egy olyan helyről, amely páratlan szépségével és meghittségével elkalauzol minket egy olyan világba, ahol nincs helye a hétköznapi teendők listájának és kizárólag a minőségi pihenés és a szabadidős kikapcsolódás áll a középpontban. 

Miért ne lehetne ez a varázslatos hely a kertünk?

Nekünk, embereknek hosszú idők óta fontos szerepet játszik az életünkben a kert, mint helység, ahová kiülve élvezhetjük az aktuális évszak szépségét, elmerülhetünk a madarak csicsergésében, az időt kihasználva tevékenykedhetünk, egyszóval kikapcsolódhatunk, ahelyett, hogy messzire utaznánk.
De hiába a kert, ha nem ápoljuk azt és nem teremtjük meg benne a megfelelő harmóniát.

A kecskeméti Bravik Kertépítés immáron tizenötödik esztendeje áll rendelkezésünkre a kertépítésben, legyen szó az álomkert színvonalas megtervezéséről, kivitelezéséről, vagy a kertek tavaszi megújításáról.
Bravik Zoltán, a Bravik Kertépítés tulajdonosa és megálmodója mesélt nekünk a tizenötödik jubileumát ünneplő vállalkozás kezdeteiről, jelenlegi tevékenységeiről:

A középiskolai éveim óta érdekel a kertészkedés, ezért a főiskolán is a kertészmérnöki irányban folytattam a tanulmányaimat, azt követően pedig elvégeztem a növényvédelmi szakmérnöki szakot is.
Fontos célként tekintettem arra, hogy saját vállalkozásom legyen, ezért 2002 áprilisában a kapcsolati és anyagi tőkémnek köszönhetően létrehoztam a Bravik Kertépítészetet, ahol eleinte egy alkalmazott és egy szerény géppark állt a rendelkezésemre. A folyamatos fejlődésnek és kitartásnak köszönhetően ma már egy stabil alapokon működő, megbízható és precíz kertépítészetet, valamint szakembergárdát tudhatok magaménak.
2013-ban megnyertünk egy pályázatot, amely lehetővé tette, hogy Kecskeméten is kialakítsunk egy irodát, amely elősegíti, hogy korszerű gépparkunkkal, minőségi eszközeinkkel és az általunk alkalmazott minőségi alapanyagainkkal Bács-Kiskun megyében és az ország különböző pontjain egyaránt jelen legyünk.
Bravik Zoltán egyéni vállalkozó
Tel.: +36302293376
Email: [email protected]
facebook.com/bravikkertepites