Kezdőlap Rendőrségi hírek Hírek Bács-Kiskun megyéből

Hírek Bács-Kiskun megyéből


Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye
2017. február 14.
Az elmúlt 24 óra eseményei.
Megyénkben az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 13-án 8 óra 55 perckor járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vették M. Bálint 34 éves bajai lakost. A férfit – aki egy tehergépkocsit vezetett – egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset érintettjeként igazoltatták a rendőrök az 5505-ös számú úton, Bácsbokod és Bácsborsód között. Az ellenőrzés során kiderült, hogy M. Bálintot 2017. május 7-ig jogerősen eltiltották a járművezetéstől.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2017. február 13-án 19 óra 30 perckor őrizetbe vették P. Zoltán 32 éves helyi lakost, akivel szemben a Kecskeméti Törvényszék közérdekű munka nem teljesítése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt 2017. február 13-án 20 óra 10 perckor W. Noémi százhalombattai lakost vették őrizetbe a megyeszékhelyi rendőrök. A 18 éves nő Kecskeméten, a Mezei utca és a Zöldfa utca kereszteződésében, védett övezetben végzett prostitúciós tevékenységet.