Kezdőlap Események Impozáns báli hangulat – Idén is nagy sikert aratott a kecskeméti Jogászbál

Impozáns báli hangulat – Idén is nagy sikert aratott a kecskeméti Jogászbál

2017. február 4-én került megrendezésre az immár nagy hagyományoknak örvendő Jogászbál, amelynek a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont adott helyet idén is.

A Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete által megrendezett színvonalas eseményen nem csak finger food és Frittmann Frissecco narancslé welcome drinkkel és ínycsiklandó ételekkel, hanem színes műsorral is kedveskedett a meghívottak számára.

A vendégeket dr. Bicskei Ferenc, a Kecskeméti Törvényszék és a Magyar Jogász Egylet Bács-Kiskun Megyei Szervezete elnöke és felesége fogadták.

A vendégek között jelen volt dr. Holló András, az Alkotmánybíróság volt elnöke, Kis Miklós Zsolt, agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkár, dr. Salacz László országgyűlési képviselő, Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét MJV polgármestere, Gaál József, Kecskemét alpolgármestere és a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, dr. Homoki Tamás, Kecskemét alpolgármestere, dr Horváth Zsolt, a Bács-Kiskum Megyei Kórház orvos- igazgatója, Minda László, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója, Farkasinszki Lóránt tűzoltó ezredes, a Bács- Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság igazgatója.

A zenét a budapesti Mood For Dance zenekar szolgáltatta, ezután pedig sor került az eMeRTon-díjas Szulák Andrea énekesnő, színművésznő, műsorvezető fellépésére is.

Az est házigazdájaként a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett Danyi Juditot és a Jászai Mari díjas Hegedűs Zoltánt tarthattuk számon, akik a Kecskeméti Katona József Színház képviseletében jelentek meg az ünnepélyen. A környék neves vendéglátói, termelői és szolgáltatói cégeinek felajánlásából neves nyereményekre lehetett szert tenni annak, aki részt vett a tombolasorsolásban.

Azt est folyamán felszolgálásra kerülő ételek a következők voltak: Előétel: Gyöngytyúk pástétom almaboros libamájjal, marha tatár tortilla chips-szel és hagymalekvárral, padlizsán krém, friss saláták Főétel „A” menü Sertés szűz füstölt csülökkel és parenyicával töltve, borjúpástétomos rétes, mangalicakolbászos burgonya torta, párolt zöldségek baconben.

Főétel „B” menü Rozmaringos liba „csülök”, tökmagos morzsában rántott kacsapástétom, erdei gombás lasagne, citromos petrezselymes zöldség gyöngyök Desszert Gesztenyepüré omlós tésztakosárban , rumos meggyraguval, belga csokoládé krémmel „C” Vegetériánus menü Padlizsán krém, avokádó krém, roppanós zöldségek, kecskesajt, friss saláták, grillezett camembert sült zöldségekkel, aszalt gyümölcsökkel, dióval Gesztenyepüré omlós tésztakosárban, rumos meggyraguval, belga csokoládé krémmel Éjfél után mini töltött káposzta és gyümölcs volt a büféasztalon.