A Car-Man Autósiskola 1996 óta áll a jogosítványra vágyók rendelkezésére, az iskola az évek alatt folyamatosan bővítette és fejlesztette a gépjárműparkját, illetve tantermeit, így 2003-ban elnyerte az Akkreditált Felnőttképzési Intézmény címét, amely a szigorú szakmai és minőségi elvárásoknak való megfelelést jelenti.

Az Car-Man Autósiskola havonta többször indít intenzív tanfolyamokat a tanulók számára, de aki a gyorsabb megoldást szeretné, annak lehetősége van az e-learning oktatást választania. Mindegyik oktatott kategóriánál szabadon választható az oktatási forma, az online tanulás kényelmesebb, a tanuló saját maga oszthatja be az idejét, így akár hetekkel hamarabb befejezheti a tanfolyamot.

Az iskola az évek alatt bővítette és fejlesztette a gépjárműparkját, természetesen a tanulóik igényeihez alkalmazkodva.A különféle motoros kategóriákhoz szintén korszerű járműparkkal rendelkeznek, a moped kategóriától az A kategóriáig. A tantermi oktatásra beiratkozott tanulók számára díjmentesen elérhető online gyakorlási lehetőségeket biztosítanak, így mindenki otthon, a saját tempójában készülhet az elméleti vizsgájára.

Az itt tanulók mindig színvonalas oktatásban részesülnek, mivel az iskola oktatói magas szintű, több évre visszatekintő elméleti és gyakorlati oktatói tapasztalattal, rutinnal rendelkeznek, amit alátámaszt az is, hogy egyre több jelentkezővel, visszatérő hallgatóval, illetve jogosítványtulajdonossal büszkélkedhet az autósiskola.
Az elmúlt évek során bővült a megszerezhető kategóriák köre. Mára már nem csak motoros és autós képzés, de C, C+E és B+E kategóriás képzés is elérhető az iskolában. A végzettek számára pedig segítenek a szaktanfolyami ügyintézésben, így akár egy új szakma – hivatásos gépjárművezető – megszerzése is lehetővé válik.

A képzések mindig a hitelesség és a rugalmasság jegyében történnek, az iskolának lényeges szempont, hogy a tanulók elégedetten távozzanak, illetve a képzés folyamatában ne érjék váratlan, kellemetlen meglepetések. Ennek érdekében már a tanfolyamok megkezdése előtt – az ügyfélfogadásokon, a tanfolyammegnyitókon, honlapon – korrekt, mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtanak. A Car-Man Autósiskola oktatói igyekeznek mindig úgy beosztani idejüket, hogy az teljes mértékben a tanulói igényeknek feleljen meg. 

A személyes konzultáció után kezdd el bármikor az e-learninges tanfolyamokat, részletekért pedig érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

6000 Kecskemét, Munkácsy utca 19.
Iskolavezető: Sarkadi Zsolt (20/365-2109)
Telefon: 76/48-58-68
              20/321-9698
e-mail:   [email protected]
Web:      www.carmanautosiskola.hu
Facebook:
Car-Man Autósiskola

Szerezz vezetői engedélyt egy magas színvonalon működő autósiskolában, tanulj a több évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatóktól, válaszd a Car-Man Autósiskolát!