Szombaton rendezik a kecskeméti fordulót
„ ÖRÖM A ZENE”
 Tehetségkutató

Tehetséges fiatal zenekarok, előadók mutatkoznak be a kulturális központban szombaton Kecskeméten.

A HírösAgóra Nonprofit Kft. az Öröm a Zene Nonprofit Kft-vel együttműködésben, a Hangszeresek Országos Szövetsége és a Cseh Tamás program támogatásával megrendezi az Öröm a Zene Tehetségkutató és Gondozó Sorozat Bács-Kiskun megyei fordulóját amatőr zenekarok részére.

Az Öröm a Zene Sorozat mára hazánk legnagyobb szakmai alapon működő tehetségkutató és gondozó programja, 19 megyei, egy fővárosi, valamint egy határon túli tehetségkutató, a Hangszeresek Országos Szövetsége és a Cseh Tamás Program összefogásának eredménye.

A megyei, a fővárosi, valamint a határon túli tehetségkutatók győztesei bejutnak az idén október 6-7-8-án a Budapest Music Expo-n megrendezésre kerülő  döntőbe, ahol indulhatnak a fődíjért. A sorozat végső győztesének a legnagyobb jutalma a 1.000.000Ft.- értékű hangszer és hangtechnikai eszközbeszerzés a HANOSZ tagságának képviseletében gyártott, vagy forgalmazott termékekből, valamint a Cseh Tamás Program által felajánlott 2.000.000Ft.- értékű támogatás, amelyet a győztes lemezanyag és videoklip készítésre fordíthat.
A verseny Kecskeméten február 18-án 10 órakor kezdődik a HírösAgóra Kulturális Központ színháztermében. A fellépő zenekarok: InnerGarden, Amberjack, Sex inthe Black Hole, Maeste, Köpönyegforgatók, Rekamié, Szilágyi Attila, VienDans, Döngölöm, The Long Way, EgoLegio.

A tehetségkutatóra a belépés díjtalan! Minden érdeklődőt szeretettel várnak a tehetséges zenekarok és a szervezők.