Kezdőlap Rendőrségi hírek Országos úszóbajnokság Kecskeméten

Országos úszóbajnokság Kecskeméten

Az előző évekhez hasonlóan, idén is a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a Belügyminisztérium Országos Úszóbajnokságát.
A cikkhez kapcsolódó videó:

A 2017. évi országos versenyt február 22-én rendezte meg a megyei rendőr-főkapitányság a Kecskeméti Fürdőben. A rendezvényt Márton Attila r. ezredes, gazdasági megyei rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg.

A bajnokságon a Belügyminisztérium irányítása alá tartozó 37 szerv összesen 370 versenyzőt indított, akik három korcsoportban 50, illetve 100 méteres távon gyors-, mell- és hátúszásban mérték össze erejüket. Gyorsúszásban férfi, női és vegyes-váltó versenyszámot is rendeztek.

Az összetett csapatversenyben a Készenléti Rendőrség úszói végeztek az I. helyen, a II. helyezést a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, a III. helyezést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzői érték el.

Az országos rendőrfőkapitány különdíját a legeredményesebb rendőr női versenyzőként Plásztán-Kopcsa Kamilla, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság úszója, férfi rendőrként Kiss Ádám, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság versenyzője kapták.