Kezdőlap Olvasgató Újabb három ponttal gazdagodott a Scoregoal!

Újabb három ponttal gazdagodott a Scoregoal!

A vártnál nehezebben győzött a Scoregoal Kecskeméti Futsal Club a sereghajtó Rákospalota otthonában. Győzelmükkel biztosan tartják az alapszakasz harmadik helyét, 2 pontra megközelítve a második Újpest220V csapatát.

 

Rákospalotai Reactor SE – ScoreGoal Kecskeméti Futsal Club : 1-4

 

A mérkőzés óriási vendég fölénnyel indult, a hazai alakulat csak a védekezésre koncentrált, a felezővonalat sem igazán tudták átlépni. A kecskemétiek maguknál tartották a labdát, és az első 15 percben gyakorlatilag kapujukhoz szegezték a Reacktort. Azonban a labdabirtoklás csak vendég helyzeteken mutatkozott meg. A hazaiak portása jó napot fogott ki, vagy ő mentett bravúrosan, vagy pedig céltévesztettek a Scoregoal lövések. A jég a 18. percben tört meg, amikor is Marsa Levente került helyzetbe, és jó 8 méterről kilőtte a jobb felső sarkot. (0-1.) A félidő utolsó percében egy eladott labdára csapott le Marozsi Gábor, és a kapust is kicselezve passzolt az üres kapuba. (0-2)

A második félidő eleje hasonlóan, mint az elsőben, vendég csapat labdabirtoklásával, kimaradt helyzetekkel és változatlan eredménnyel telt el. A 29. percben aztán Ferenczi játszotta magát tisztára, és önzetlenül passzolt Marozsinak, aki 1 méterről bepofozta a labdát a kapuba. (0-3)

Majd a 34. percben Torbavecz hozta kihagyhatatlan helyzetbe Pánczél Istvánt, aki 3 méterről lőtt a kapus mellett a kapuba (0-4).

Az utolsó 7 percben a kecskeméti alakulat újoncot avatott, a kecskeméti születésű, az U20-as korosztályban pallérozódó Radnóti Máté állt be a kapuba, ám ő sem tudta megakadályozni, az utolsó percben talált hazai gólt, így kialakítva a mérkőzés végeredményét. (1-4)

 

Góllövők: Marozsi (2), Marsa (1), Pánczél (1)

 

Cserenkó Szabolcs vezetőedző: „Meglepően sokat fejlődött ellenfelünk pár hónap alatt, igen megnehezítették a dolgunkat. Végig türelmesen játszottunk, aminek végül meg is lett az eredménye. Győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben, külön öröm, hogy bemutatkozhatott a felnőtteknél Radnóti Máté az U20-ból, akinek ezúton is gratulálunk!”