Kezdőlap Olvasgató Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Az elmúlt 24 órában kilenc közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Megyénkben az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Kéleshalom külterületén egy 43 éves bácsalmási lakos tehergépkocsival közlekedett az 5312-es számú úton 2017. március 21-én 7 óra 58 perckor. Haladása során a 31.604-es méterszelvénynél balra kezdett kanyarodni, amikor összeütközött egy segédmotoros kerékpárral, ami már megkezdte az előzését. A baleset következtében a segédmotoros kerékpár vezetője nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Baján, 2017. március 21-én 15 óra 10 perckor L. Attila 27 éves bajai lakos az egyik ingatlan kapubejárójából tolatott ki egy Renault Clio típusú személyautóval, amikor összeütközött egy jobbról érkező motorkerékpárral. A baleset következtében a motor vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök szabálysértési őrizetbe vették L. Attilát, aki az általa vezetett személygépkocsival úgy közlekedett, hogy őt a Bajai Rendőrkapitányság 2017. április 24-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.