Kezdőlap Közlekedés Halálos baleset az 54-es számú főúton- frissítve!

Halálos baleset az 54-es számú főúton- frissítve!

A Kecskemét külterületén történt közúti közlekedési balesetben egy 53 éves férfi a helyszínen meghalt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Kecskemét külterületén, az 54-es számú főúton halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A helyszíni szemle adatai szerint Kecskemét külterületén, az 54-es számú főúton közlekedett egy Suzuki SX4 típusú személygépkocsi Jakabszállás irányába, amikor az előtte közlekedő járműszerelvény előzősébe kezdett a 7.380-as méterszelvénynél 2017. március 20-án 9 óra 4 perckor. Az előzés során eddig tisztázatlan okból nekiütközött a szemből közlekedő Volkswagen Passat típusú személygépkocsinak, majd a járműszerelvény bal oldalának. Ezt követően a Suzuki a járműszerelvénnyel együtt – azzal összeakadva – letért az útról.

A baleset következtében a Volkswagen Passat vezetője, egy 53 éves férfi a helyszínen meghalt, utasa az elsődleges orvosszakértői vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A Suzuki vezetőjét és utasát nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kérjük, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, mert jogkövető magatartással, az egymásra történő odafigyeléssel a tragédiák megelőzhetőek!