Kezdőlap Állati Helvetica Lakópark – Álomotthon a környezettudatosság jegyében

Helvetica Lakópark – Álomotthon a környezettudatosság jegyében

Egyedi, vagy szakemberek által ajánlott kész tervrajzok alapján beépíthető telket keres Kecskemét vonzáskörzetében?
Csepeli József egyéni vállalkozó tudja mi a megoldás!

Minden családnak fontos, hogy a lakóhely ahol él színvonalas és biztonságos környezetben kapjon helyet, ahol a gyermekek szabadon játszhatnak, olykor pedig mi, szülők is lazíthatunk egyet a kertünkben, vagy a közeli parkban.
Kecskemét és Helvécia szomszédságában hamarosan kiépítésre kerül egy lakóövezet, amely biztonságával, környezettudatos és korszerű alapanyagaival gyermekes családok részére biztosítja majd a vidéki, meghitt, mégis modern és városközeli életet.


Ebben a környezetben bárki megépítheti az általa elképzelt egyedi igények szerinti álomotthont, vagy akár betekintést nyerhet Kővágó Gyula kecskeméti építészmérnök már létező kész házterveibe is, amely kapcsán Csepeli József egyéni vállalkozó áll szíves rendelkezésükre az érdeklődőknek.
A CSOK Pályázatoknak is megfelelő Helvetica Lakópark 14 telket foglal magába, amelynek közelében minden szükséges közintézmény, többek között óvoda és iskola is megtalálható.
A 2000 m2 –es telkek összközműves állapotban, elérhető áron várják az érdeklődőket.
A Kővágó Gyula építészmérnök által tervezett házak energia-tudatosak és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő ytong téglából épülnek, amelyek rendkívül jó hőszigeteléssel biztosítják a lakásban az évszaknak megfelelő hőmérsékletet, ezzel járulva hozzá a rezsi nagymértékű csökkenéséhez, illetve az elengedhetetlen környezettudatossághoz.

„Számos fejlesztést kívánunk még létrehozni a Helvetica Lakópark területén, többek között a környezet teljeskörű beépítését és szilárd burkolattal való ellátását, a közvilágítás kialakítását, valamint egy játszótér szerű közösségi tér létrehozását, amely alkalmas lehet akár családi sütögetésekhez, piknikekhez, beszélgetős délutánokhoz is. Bízok abban, hogy tovább tudjuk fejleszteni az infrastruktúrát és egy barátságos, színvonalas lakóparkkal gazdagítjuk a környék jó hírét” – nyilvatkozta Csepeli József egyéni vállalkozó, a Helvetica Lakópark megálmodója.

A Helvetica Lakópark további részleteiről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhetnek:


Csepeli József
+36 20/ 57-139-58
[email protected]
facebook: Helvetica Lakópark