Kezdőlap Állati Megérkeztek a tavaszi-nyári termékek az Esély Munkaruházat üzletébe

Megérkeztek a tavaszi-nyári termékek az Esély Munkaruházat üzletébe

Az Esély Munkaruházat nem csak hatalmas választékkal és magas minőségű árucikkekkel, de már a tavaszi-nyári szezon legújabb darabjaival és egy hiánypótló magyar termékkel is várja régi és új vásárlóit egyaránt.

Megérkeztek a legújabb Rider strandpapucsok, amelyek többféle színben, fazonban és méretben varázsolják el a kényelemre és minőségre vágyó vásárlókat.
Egy lábbeli azonban mit sem ér a hozzátartozó viselet nélkül… Az Esély Munkaruházatnak köszönhetően nem kell hosszasan keresgélnünk, hogy megtaláljuk a papucsunkhoz legjobban illő ruházatot.
A tavaszi-nyári szabadidőruhák mellett most nagy számban elérhetőek a megújult színválasztékú Adler pólók, a legújabb trendet követő tavaszi mellények, valamint a kényelmes melegítőalsók is.

Az Esély Munkaruházatnak rendkívül fontos, hogy az általuk forgalmazott magyar termékek minőségi, egyedülálló készletpalettát nyújtsanak a vásárlók részére.

Így van ez az üzletben kapható Salor talpbetéttel is, amely a korszerűségével ás hatékonyságával egyedülálló magyar termékként  felel lábunk higiéniájáért, egészségéért, valamint megelőzi a lábgombásodás kialakulását.
A betét talp anyaga egy rendkívül jó hőszigetelő és nedvszívó képességű bőrnemez, ami mind a forró nyári talajon, mind a fagyos téli napokon fokozza a talpbetét fontosságát. A Salor kiválóságát majdnem egy évig tartó, több száz emberen végzett alkalmazási teszt támasztja alá, melynek eredményeként a résztvevők 95%-uknak csökkent a lábizzadása.

Válaszd az Esély Munkaruházat üzletét és adj Te is esélyt a minőségnek!

Esély Munkaruházat
6000 Kecskemét,
Szent Miklós u. 21.
Tel: 76/ 326-346, 30/ 9032 – 678
www.eselymunkaruhazat.hu
[email protected]

Nyitva tartás:
H-P: 8-17 óráig
Szo: 8-12 óráig