Kezdőlap Események Minőségi katonai és vadászati kiegészítők a Zöld Pont Military üzletben

Minőségi katonai és vadászati kiegészítők a Zöld Pont Military üzletben

A Zöld Pont vadász, fegyver- és íjászbolt 1998 óta várja az új és visszatérő vásárlókat Szolnokon, Kecskeméten pedig 19. éve áll rendelkezésre a military, taktikai kiegészítőkre, illetve a vadászruházat felszerelésre vágyok számára. A különböző túrafelszereléseket, katonai és vadászati kiegészítőket forgalmazó bolt kínálata folyamatosan növekszik, így garantálva, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb darabot.
Nagy László, a kecskeméti és szolnoki üzlet ügyvezető tulajdonosa magazinunknak bemutatta a bolt életét és a forgalmazott termékek színes választékát is. 

Rendkívülien színes készlet palettával várjuk a kedves vásárlókat, a különböző military, taktikai, vadászathoz és túrázáshoz szükséges felszerelések, illetve kiegészítők között mindenki garantáltan megtalálja a számára a legmegfelelőbbet. Engedélymentes és engedélyköteles eszközöket, FOBUS fegyvertokokat, Mechanix Wear kesztyűket, SNUGPAK hálózsákokat és felszereléseket, vadászati, illetve íjászati kiegészítőket és airsoft fegyvereket egyaránt forgalmazunk kecskeméti, illetve szolnoki üzletünkben is, továbbá folyamatos a gáz- és riasztófegyver, valamint a muzeális-gumilövedékes eszközök ellátottsága is.

Mindezek mellett készítünk dögcédulákra dombornyomást, vásárolhatóak nálunk különféle túra és kemping kiegészítők, nem mellesleg önvédelmi eszközökkel is tudunk szolgálni, továbbá lábbelikkel, sisakokkal, lőszerekkel, illetve fejlámpákkal is. Ezen termékeink mind magas színvonalat képviselnek, hiszen igencsak minőségi alapanyagból készülnek, így hosszú évekig szolgálják egy-egy termékünk viselőjét, használóját.

Webáruházunkban is megtalálható az összes olyan termék, amelyeket forgalmazunk, de fontos megemlíteni, hogy lőfegyvereket nem tudunk postázni, azt csak személyesen tudjuk átadni leendő tulajdonosának. 

Sok éves tapasztalattal, illetve a termékekről magas szintű ismerettel rendelkezünk, ezért teljes körű, szakszerű tájékoztatást tudunk nyújtani minden érdeklődőnek az aktuális típusokról, árakról és pontos készletről. Érdeklődjenek személyesen üzletünkben, illetve az alábbi elérhetőségeinken:

Zöld Pont Military
6000 Kecskemét, Nagykőrösi utca 16. fszt. 5.
Tel/fax: 06-76/417-017
Honlap: militari.hu
Facebook: Zöld Pont Military