Kezdőlap Események Pókerfood – Ahol nem blöff a minőségi házhozszállítás

Pókerfood – Ahol nem blöff a minőségi házhozszállítás

A szegedi székhelyű, ételkészítéssel és annak házhozszállításával foglalkozó Pókerfood évek óta tevékenykedik a piac élén, mint nagysikerű családi vállalkozás, Kecskeméten pedig immáron 5 éve van jelen, ízletes ételeivel és páratlan kínálatával kényeztetve a lakosságot. 

Napi 7 féle menü és 18 féle étlap szerinti fogás? – LEHETSÉGES!

A Pókerfood ingyenes házhozszállítással, rendkívüli széles választékkal, ínyenc levesekkel, tésztafélékkel, főzelékekkel, egytálételekkel, frissensültekkel, magyaros – és nemzetközi ételekkel, halfélékkel, gluténmentes ételekkel, salátákkal, tej – és tojásmentes menükkel, cukormentes ételekkel, valamint szénhidrátmentes fogásokkal várja minden kedves megrendelőjét, akinek nem csak az ízletes, de a minőségi étkezés is fontos!

A rendelés során akár ZÓNA, NORMÁL, vagy EXTRA méretű ételek közül is lehet választani, amelyeket rendszerint friss állapotban és kedvező áron juttatnak el a Pókerfood munkatársai a megrendelő által megadott címre.

A Pókerfood sajátossága, hogy az ételekből csupán annyi készül, amely az előző nap során megrendelésre került, ezáltal nem vész kárba az étel és garantált a folyamatos frissesség.

www.pokerfood.hu
Ügyfélszolgálat: H-P: 08:00 – 15:00
Email: [email protected]
Tel: +36 20 563 7189