Kezdőlap Rendőrségi hírek Rablás és orgazdaság miatt kell felelniük

Rablás és orgazdaság miatt kell felelniük

A tompai rendőrök elfogták a gyanúsítottakat.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Sándor 43 éves helyi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2017. március 9-én 15 óra 30 perc körül bekopogtatott egy tompai házba, majd az ajtót nyitó 29 éves férfit félrelökte és bement az ingatlanba. Magához vette az ülőgarnitúrán lévő laptopot és azzal együtt távozni akart, azonban a sértett kivette azt a kezéből.

A gyanúsított veréssel fenyegette meg a tulajdonost, aki megijedt és átadta a laptopot, majd azzal együtt M. Sándor elment a helyszínről.

A Tompa Rendőrőrs munkatársai 16 óra 10 perckor igazoltatták az utcán M. Sándort és a társaságában lévő Ny. Patrikot, akinek a ruházatában elrejtve megtalálták az ellopott laptopot. A 22 éves kiskunhalasi férfival szemben orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – indítottak eljárást a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai.

A rablás gyanúsítottját őrizetbe vették a rendőrök, a nyomozási bíró pedig 2017. március 10-én elrendelte előzetes letartóztatását.