Kezdőlap Állati Tavasszal is népszerű, hazai kínálattal várja vásárlóit a Betti Delikátesz!

Tavasszal is népszerű, hazai kínálattal várja vásárlóit a Betti Delikátesz!


A hagyományos, kizárólag magyar termékeiről elhíresült kecskeméti Betti Delikátesz tavasszal is friss, természetes alapanyagokból készült és nem utolsó sorban páratlan íz-harmóniájú omlós hústermékeivel, a friss, családi vállalkozásból származó adalék és tartósítószermentes zöldségeivel és gyümölcseivel, savanyúságaival, lekvárjaival, kézművessöreivel és egyéb házi készítésű árucikkeivel remekel a Csáky utca 18 szám alatti hangulatos üzletben.

A Betti Delikátesz folyamatosan frissülő kínálatai olyan családi és baráti termelői közösségből származnak, ahol kiemelten fontos a magas minőségű élelmiszerek előállítása és azok jó ízű elfogyasztása.

Pétert, a Betti Delikátesz üzletvezető-helyettesét kérdeztük a Piaccsarnok szomszédságában elhelyezkedő Farm-Delikátesz legújabb termékeiről, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő steak-sütő délelőttökről, illetve az üzlet jövőben tervezett újításairól.

„Folyamatosan jelennek meg új árucikkek a polcainkon, ilyen például a teljesen tartósítószer – és adalékanyag-mentes Rex Ketchup, a fehér, teljes kiőrlésű, tönköly liszt, valamint a legújabb termékünkként debütáló pohár desszert is, amely könnyedségével és páratlan ízvilágával minden vásárlót elvarázsol.
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a steaksütéssel egybekötött kóstolók amelyek alkalmával meghívunk egy-egy ismert szakácsot, aki amellett, hogy elkészíti a különböző fogásokat, válaszol is az érdeklődők kérdéseire és magas szakértelemmel adja át a steak-sütés fortélyait.
Ezeken a délutánokon betekintést nyújtunk az NPK Charolais Farm életébe is, ahol a francia charolais marhák tenyésztésével foglalkozunk.
Szombatonként gyakran kedvezünk a kihívást kedvelő vásárlóink számára, ugyanis ha a vállalkozó kedvű, bátor vendég meg tud enni egy másfél kilós hamburgert 30 perc alatt, akkor nem kell fizetnie érte.
A jövőben szeretnénk újabb termékekkel és egy kiülős résszel bővíteni az üzletünket hogy a vendégek kiváló kézműves söreink, limonádéink, kávéink és egyéb ínyencségeink elfogyasztása közben élvezhessék a tavaszi időjárás nyújtotta napsütést.” 

A termelők nem csak az egészséges, de a minőségi táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetnek, ezért nem a véletlen műve, hogy a vásárlók szívesen térnek vissza egy-egy alapanyag beszerzése, vagy egy-két ízletes étel megkóstolása céljából.

Válaszd a Betti Delikátesz házi készítésű termékeit és bízd magad a minőségre!

Betti Delikátesz
6000 Kecskemét,
Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28
Nyitva tartás: K-P: 8:00 – 18:00
Sz-V: 8:00 – 12:00