Kezdőlap Események Új autóval gazdagodik a ballószögi Polgárőr Egyesület

Új autóval gazdagodik a ballószögi Polgárőr Egyesület

Ballószög Község Önkormányzata az elmúlt és az idei esztendő során is számos fejlesztést valósított meg a település és a lakosság közbiztonságának fokozása érdekében.

 Somogyi Lajos, a település polgármestere foglalta össze a sikeresnek bizonyuló fejlesztéseket:

A község több pontján került sor a közvilágítás bővítésére (Pl. Aranykor út, Temető, Buszforduló, Hunyadi utca vége), emellett jelenleg is tartanak a korszerűsítések három további helyszínen és a térfigyelő rendszerek kiépítése is elkezdődött, amelynek folyamatos fejlesztését tervezzük.
Ezek az intézkedések a lakosság élet- és vagyonvédelme érdekében is hatalmas előrelépést jelentenek, melyre vonatkozóan sok pozitív visszajelzés érkezett az Önkormányzatunkhoz.

Ballószög Község Önkormányzata a 2017. – költségvetésének tervezése során egy Dacia Duster SD típusú használt, 4 éves gépjármű megvásárlásáról döntött.

A jármű február 24-én beszerzésre is került, amelynek üzembentartója a Ballószög Polgárőr Egyesület lesz, ezzel is támogatva és elismerve az Egyesületnek a település közbiztonsága érdekében hosszú évek óta végzett, kiemelkedő tevékenységét.

A polgárőr gépjármű 2017. március 9-én, csütörtökön 8.30-kor ünnepélyes keretek között kerül átadásra a Ballószögi Polgármesteri Hivatal tanácstermében.