Kezdőlap Események Zöldtranszfer – Várakozásmentes utazás a környezettudatosság jegyében

Zöldtranszfer – Várakozásmentes utazás a környezettudatosság jegyében

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendeznek a transzferszolgáltatások, amelyek keretében a megrendelő a házától egyenesen a repülőtérig, vagy más kijelölt pontig utazhat egy személyszállító cég szolgáltatásainak igénybevételével.
A szegedi székhelyű Zöldtranszfer négy éve van jelen a piacon, személyszállító tevékénységeihez hűen pedig mindent megtesz azért, hogy a szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek garantáltan elégedetten érkezzenek meg az általuk megadott helyszínre.

A jelenleg még hiánypótlónak bizonyuló Zöldtranszfer reptéri szolgáltatás főként Szeged, Kecskemét és Budapest vonalán érhető el, ám a személyszállítást illetően akár a Balaton, Bécs, Pozsony, vagy Temesvár vonalon, illetve Szeged 500 km-es körzetében is igénybe vehető.A Zöldtranszfer különleges szolgáltatásainak köszönhetően nem kell hosszasan várakozni.Többféle méretű autóinak köszönhetően mindig az utasok számához igazodik, ezzel garantálva a költséghatékonyságot.
A cég több évtizedes vezetői tapasztalattal rendelkező sofőrjei számára elengedhetetlen a környezettudatosság, így CNG meghajtású autóikat – amelynek környezeti terhelése a benzines és diesel autókhoz képest minimálisra redukálható – környezetbarát földgázzal működtetik, ezzel óvva a természetet.

Megéri a Zöldtranszfer szolgáltatásait igénybe venni, hiszen pontosságával, gyorsaságával, valamint ingyenes Wifihálózatával garantált a biztonságos, kényelmes, környezettudatos és gyors utazás.

Kattintson a részletekért:http://www.zoldtranszfer.hu/
Telefon: +36 70 3900 785
Email:[email protected]
facebook.com/zoldtranszfer