Kezdőlap Események Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 9 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

 

Kalocsán, a Kishalas soron 2017. április 28-án 14 óra 5 perc körül egy 83 éves helyi kerékpáros férfi közlekedett. Haladása során, a Kishalas sor és a Dózsa György utca kereszteződésénél kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező 34 éves kalocsai lakos által vezetett Nissan Micra típusú személygépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében a kerékpáros az elsődleges orvosi szakvélemény alapján súlyosan megsérült.

Egy 59 éves férfi 2017. április 28-án 10 óra 35 perc körül az általa vezetett Ford Focus típusú személygépkocsival közlekedett Kiskunfélegyházán, a Dessewffy utcában. Haladása során elütötte az úttest jobb oldaláról bal oldalára gyalogosan, váratlanul áthaladó 79 éves kiskunfélegyházi asszonyt, aki az elsődleges orvosi szakvélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!