Kezdőlap Állati Az M+F Autó Cégcsoport idén is képviseltette magát a kiskőrösi Agrár-Expón

Az M+F Autó Cégcsoport idén is képviseltette magát a kiskőrösi Agrár-Expón

Idén is rendkívül izgalmas gasztronómiai és mezőgazdasági programot kínált az immáron VIII. alkalommal megrendezésre kerülő Duna-Tisza közi Agrár Expo, amelyen több mint háromezer kézműves élelmiszert mutattak be a helyi és a környékbeli termelők.


A kiskőrösi M+F Autó cégcsoport márkafüggetlen szervizzel, karosszéria-lakatos és fényezési munkákkal, valamint műszaki vizsgáztatással foglalkozik, idén pedig már hatodik alkalommal vett részt az agrártalálkozón.

Mindenképpen érdemes volt kilátogatni, ugyanis bemutatásra kerültek az M+F Autó Cégcsoport összkerékmeghajtású autómodelljei, valamint a cég által nyújtott akciós kedvezmények és szolgáltatások is, emellett pedig rendkívül kedvező finanszírozási ajánlatokkal, olajcsere esetén grátisz olajjal, matt fényszórópolírozásra és lakkozás-polírozásra 50% kedvezménnyel kedveskedtek, de akár tesztvezetésre is lehetett időpontot foglalni, amely mellett egy 10.000 Ft-os szervízutalvánnyal gazdagodhattak az érdeklődők.



„A korábbi évekhez hasonlóan idén is rendkívüli sikerekkel zajlott az Agrár-Expón való részvételünk, hiszen számos komoly érdeklődő kereste fel a standunkat, hogy többet tudjon meg szolgáltatásainkról, vagy az általunk forgalmazott autókról. Bízunk abban, hogy továbbra is hasonló népszerűséggel képviseltethetjük magunkat a környék eseményein.”
– nyilatkozta Mészáros György, Az M+F Autó Cégcsoport ügyvezető igazgatója.


A Városi Sportcsarnokban április 8. és 9. között megrendezésre került, évről-évre egyre több látogatónak örvendő Agrár Expo mára már a régió legjelentősebb és leglátogatottabb agráreseményévé nőtte ki magát, ahol idén is a minőségi alapanyagokból készült kézműves magyar élelmiszerek népszerűsítése, értékesítése, lehetőségeiknek bővítése áll a középpontban.

Lehetőség volt olyan minőségi alapanyagokból készült kézműves élelmiszerek kóstolására és vásárlására is, mint például a házi készítésű füstölt áruk, a kézműves sajtok, a borok, pálinkák, mézek, lekvárok, olajok, tészták, zöldségpástétomok, préselt gyümölcslevek.

Április 8-án, szombaton Stahl Judit tartott főzőshowt a megjelenteknek, április 9-én vasárnap délelőtt pedig Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok, majd Wolf Kati énekesnő kápráztatta el a közönséget.

További képeinket a Galériánkban tekinthetik meg Olvasóink: