Kezdőlap Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun megyei baleseti összesítő

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye

Az elmúlt 24 óra közlekedési balesetei Bács-Kiskun megyében.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 4 könnyű sérüléssel járó, valamint 10 anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

 

 

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 71 éves kerekegyházi nő az általa vezetett Hyundai Atos típusú személygépkocsival 2017. április 12-én 14 órakor az 5214-es számú úton Kerekegyháza irányába közlekedett. Haladása során az 52-es számú főút kereszteződéséhez érve, az „Elsőbbségadás kötelező” közúti jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget az 52-es főúton – Kecskemét irányából Solt irányába – közlekedő 24 éves kiskunmajsai férfi által vezetett Suzuki Swift típusú személygépkocsinak, ezért összeütköztek. A baleset következtében 5 személy könnyű sérülést szenvedett.

 

A rendelkezésre álló adatok alapján Tiszakécskén, a Szolnoki út egyik ingatlanának kapubejáróból tolatott 2017. április 12-én 7 óra 20 perckor egy Skoda Octavia típusú személygépkocsival egy 63 éves nő. Figyelmetlensége miatt járművével nekiütközött a kerékpárúton közlekedő 21 éves tiszabögi kerékpárosnak, aki könnyű sérülést szenvedett

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, hiszen jogkövető magatartással, körültekintő vezetéssel és odafigyeléssel a balesetek megelőzhetőek!