Kecskeméti, kizárólag házi és adalékanyagmentes termékeiről híres Betti Delikáteszben április elsején ismét Steak-sütő workshopra került sor, amelynek keretében az odalátogató vásárlók nem csak a steak-sütés fortélyait sajátíthatták el és kóstolhatták meg, hanem bármikor meg is vásárolhatják az NPK Charolais Farm által készített érlelt, kiváló minőségű marhahús alapanyagokat.
A 10 órakor kezdődő workshopon a TEPSI Gasztropub séfje, Boros Bence sütötte az ínyenc steakeket, miközben tanácsokkal és számos trükkel látta el mindazokat, akik otthonukban is szeretnék elkészíteni a hazánkban kuriózumnak számító NPK Charolais által marhahúsból készített mennyei falatokat.
A Csáky utca 18. szám alatti Delikáteszben számos házi, magyar terméket lehet kapni, amelyek nagyszerű alapanyagai lehetnek bármilyen fogásnak! Válaszd a Betti Delikátesz házi készítésű termékeit és bízd magad a minőségre!
Betti Delikátesz
Kecskemét, Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28
Nyitva tartás: K-P: 8:00 – 18:00 Sz-V: 8:00 – 12:00