Kecskeméti, kizárólag házi és adalékanyagmentes termékeiről híres Betti Delikáteszben ismét Steak-sütő workshopra 3.-ra került sor, amelynek keretében az odalátogató vásárlók elsajátíthatták a steak-sütés fortélyait, valamint érlelt bélszínből készült tatár beefsteak bemutatóra is sor került, ahol a résztvevők saját maguk készíthették el a finom falatokat.
Miközben Kovács Imre, aki több éves szakmai tapasztalatot szerzett Angliában, tanácsokkal és számos trükkel látta el mindazokat, akik otthonukban is szeretnék elkészíteni a hazánkban kuriózumnak számító NPK Charolais által marhahúsból készített mennyei falatokat.
A Csáky utca 18. szám alatti Delikáteszben számos házi, magyar terméket lehet kapni, amelyek nagyszerű alapanyagai lehetnek bármilyen fogásnak! Válaszd a Betti Delikátesz házi készítésű termékeit és bízd magad a minőségre!
Betti Delikátesz
Kecskemét, Csáky utca 18.
Tel: 20/384 24 28
Nyitva tartás: K-P: 8:00 – 18:00 Sz-V: 8:00 – 12:00