Kezdőlap Rendőrségi hírek Hírek Bács-Kiskun megyéből

Hírek Bács-Kiskun megyéből

Az elmúlt 24 órában öt személyt vettek őrizetbe a Bács-Kiskun megyei rendőrök.

Megyénkben az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 7-én 11 óra 30 perckor járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették B. László 52 éves helyi lakost. A férfi a Kiskunhalas és Zsana közötti útszakaszon úgy vezetett személygépjárművet, hogy a Kiskunhalasi Járásbíróság 2017. március 10-től 2017. május 9-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A kecskeméti rendőrök 2017. április 7-én délután egy órán belül elfogtak és őrizetbe vettek két nőt, akiket közokirat-hamisítás miatt köröztek. A 19 éves V. K. orgoványi lakossal szemben a Makói Járásbíróság, egy 17 éves ballószögi lánnyal szemben pedig az Esztergomi Rendőrkapitányság bocsátott ki elfogatóparancsot.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2017. április 7-én 19 órakor őrizetbe vették F. Gábor 33 éves szolnoki lakost, akivel szemben a Szolnoki Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A kiskunfélegyházi járőrök 2017. április 7-én 10 óra 45 perckor Kiskunfélegyházán, a Dr. Holló Lajos utcában ellenőriztek egy 57 éves grábóci lakost. Kiderült, hogy E. O.-val szemben a Bonyhádi Rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt pénzbírságot szabtak ki, azonban a férfi a fizetési kötelezettségének nem tett eleget, ezért a Szekszárdi Járásbíróság 36 nap elzárásra változtatta át a büntetését. A rendőrök a férfit a Kecskeméti Rendőrkapitányság fogdájára szállították.