Kezdőlap Állati Íme a Házasság első látásra első két párja!

Íme a Házasság első látásra első két párja!

Kedden kezdetét veszi az RTL Klubon a Házasság első látásra című produkció, melynek első két párosát már ma megismerhették a nézők a Fókuszból.

Rita, Zoli, Lilian és Balázs – ők azok, akiket először láthatnak a nézők kedd este 18:55-től a Házasság első látásra című produkcióban. Mindannyian arra vállalkoztak, hogy egy szakértőkből és szaktanácsadókból álló gárda segítségével megtalálják a leginkább hozzájuk illő párt, akivel vakon kötnek házasságot. A friss házasok életét a házasságkötéstől kezdve egy hónapon keresztül követték nyomon a kamerák, amely időszakba keddtől a nézők is bepillantást nyerhetnek. Mindezek előtt a Fókusz ma este elsőként számolt be arról, milyen társra számítanak a vakon házasodni készülők. A Fókusz riportját az alábbi linkre kattintva lehet elérni:

http://rtl.hu/rtlklub/fokusz/parok-akik-elso-latasra-mondjak-ki-a-boldogito-igent

Míg kezdetben az első két páros életébe nyerhetünk bepillantást, az azt követő epizódból további két pár vakházasságának és közös életének is szemtanúi lehetünk. A Házasság első látásra epizódjait május 2-től minden hétköznap este nyomon követhetik a nézők 18:55-től az RTL Klubon.