Kezdőlap Események Kecskeméti ÉT-TRENDEK – GYÖNGY üdítő – Gurítsd le!

Kecskeméti ÉT-TRENDEK – GYÖNGY üdítő – Gurítsd le!

 

Ezen a héten a GYÖNGY narancsüdítőjét kóstolhattuk meg, már az első pohár a rendkívülien meggyőző narancsos ízvilágával gyorsan visszakalauzolt minket a retró világába, hiszen a palack címkéje is ezt az időszakot juttatta eszünkbe. 

A GYÖNGY üdítő gyártását 1970-ben kezdték el, és nem sokkal a rendszerváltás utánig volt sokak kedvence a szupernarancs ízű üdítőital, hiszen remek ízével gyorsan az ország egyik kedvenc italává vált.

A GYÖNGY klasszikusának számít a narancsízesítésű üdítő, amely az ízét a valódi narancslé felhasználásának köszönheti, a pezsgő szénsav pedig csak tovább fokozza az ízvilágát, egy igazi frissítő a mindennapokra.

A legmodernebb gyártástechnológia és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával a készítők célja, hogy termékeik ne csak nagyon finomak, de káros anyagtól mentesek, de emellett mégis elérhető árúak legyenek, így a szénsavas üdítőital gyümölcsléhányada és cukor-édesítőszer aránya a nemzetközi márkák minőségét hozza. Arculatában a retró életérzést megjelenítő, tartalmában a modern kor igényeinek megfelelő, prémium minőségű üdítőt hoztak létre a termék újraalkotói.

Gyöngy Üdítő a weben  
Gyöngy Üdítő a Facebookon
Telefon: 06/30-291-9190

Email: [email protected]
6300 Kalocsa, Hosszú Antal u. 16/a