Kezdőlap ÉT-TRENDEK Kecskeméti ÉT-TRENDEK – Nagy tavaszi ízválasztó fogások a Hírös városban

Kecskeméti ÉT-TRENDEK – Nagy tavaszi ízválasztó fogások a Hírös városban

Az Alföldi Régió Magazin szerkesztősége egy új kezdeményezésbe kezdett, amely által Kecskemét legkiválóbb, legízletesebb gasztro-egységeit, házi termékeit és egyéb ínyencségeit fogjuk bemutatni több héten keresztül, ötletet adva azoknak, akik nem tudják, hogy hol ebédeljenek, vagy hol vegyék meg az ahhoz szükséges minőségi alapanyagokat. 

Első bemutatónk keretében a jól ismert Városi Piaccsarnokba kalauzoltuk el magunkat, ahol a nyüzsgő emberek hada, valamint a különböző savanyúságok, zöldségek, gyümölcsök, halak és a színükben pompázó csodálatos virágok is elnyerték a szívünket.

A piacon sétálgatva azonban a helvéciai Tóthék Ízvilága húsbolt előtt tettük le voksunkat, amelynek kiváló, házi készítésű, hagyományos füstölésű termékeit nekünk is volt szerencsénk megkóstolni.

Ezek a húsok, szalámik, szalonnák, sütnivaló kolbászok, hurkák, illetve grillkolbászok nem csak elvarázsolták az ízlelőbimbóinkat, de frissességükkel, illetve páratlan ízvilágukkal azt is biztosították, hogy többször is visszalátogassunk oda egy-egy termék megvásárlásának céljából.

Látogass el a piacra és kóstold meg Te is! 😉