Kezdőlap Gasztro Kecskeméti Konzerv Kft. – Folyamatos innováció, kiemelkedő szakértelem

Kecskeméti Konzerv Kft. – Folyamatos innováció, kiemelkedő szakértelem

 

A 2005 tavasza óta rendkívül sikeresen működtetett, kizárólag magyar tulajdonban lévő Kecskeméti Konzerv Kft. megalakulása óta továbbra is olyan hatékonysággal és szakértelemmel állja meg a helyét piaci szegmensében, mint az indulásakor.
A zöldborsó, csemegekukorica és zöldségkeverékek professzionális feldolgozásával foglalkozó kecskeméti cégnél ezután is nagy hangsúlyt fektetnek a termékfejlesztésre és a technológiai innovációra, amelynek ez évi programjairól a Kecskeméti Konzerv Kft. ügyvezetője és gazdasági igazgatója, Kovács János tájékoztatta Magazinunkat.

Visszatekintés a 2016-os esztendő sikereire

Büszkén jelenthetjük ki, hogy a Kecskeméti Konzerv Kft. a 2016-os év végén is kiemelkedő évet zárt, amely nem csak a termelési – és értékesítési terveinknek, hanem a magas szakértelemmel végzett termelési-profilunk speciális jellegének is köszönhető.
Számos pályázatot nyújtottunk be különböző korszerűsítésekre, illetve fejlesztésekre, többek között a 2 milliárd forint értékű fejlesztést az önálló energiabázis létesítésére, valamint több volumenbővítő beruházást is, amelyek részben az általunk szezonális termelésen belüli kukorica volumenét és a foglalkoztatott munkaerő hosszútávú biztosítását, részben pedig a szezonon kívüli dehidratált termékek előállítását jelentené a piaci igényeknek megfelelően.
Látványos fejlesztéseink közé tartozik a Kecskeméti Konzerv Kft. Szolnoki út felőli területén helyet kapó, jelenleg kivitelezés alatt álló raktárépület is, amely az egyik üzleti partnerünk hosszú távú együttműködésével kerül hatékonyan kihasználásra, ezzel növelve a cég teljesítményét és annak beruházási aktivitását.

A munkaerő-kapacitás folyamatos bővítése

A szezonban tevékenykedő saját és kölcsönzött munkaerő meghaladja a 250 főt, a borsó szezon kezdetén viszont még 90 fővel, a kukoricatermelési időszak kezdetén pedig plusz 100 fővel fogjuk bővíteni a létszámunkat, ezáltal kis híján 500 főre duzzasztva az általunk alkalmazott munkaerő állományt.
Fontos célunk, hogy a motivált és lelkiismeretes munkatársainknak hosszabb távon tudjunk lehetőséget biztosítani a Kecskeméti Konzerv Kft-nél.

Továbbra is stabil növekedési mutatók

 A 2017-es esztendő már-már hagyományosan indult a Kecskeméti Konzerv Kft. életében, a fejlesztések, korszerűsítések kivitelezése van jelenleg folyamatban.
A raktárépület hamarosan elkészül, azt követően pedig az új kazánházak, valamint az időszakon kívüli gyártóberendezések kerülnek beüzemelésre, amelyeket a szükséges ellenőrzéseket követően már előállításba kívánunk helyezni. A gyártáshoz szükséges alapanyagokat már megrendeltük, így bízunk abban, hogy az árbevételünk, illetve az eredménytervünk hasonlóképpen fog alakulni, mint az előző esztendő során.
Vannak még jól átgondolt stratégiai lépéseink a jövőre nézve, amelyeknek megvalósítása érdekében folyamatosan tárgyalunk a pályázati tanácsadóinkkal.

Kecskeméti Konzerv Kft.
6000 Kecskemét, Szolnoki út 35. – Magyarország
Tel.: +36-76-546-060
Fax.: +36-76-320-547
E-mail: [email protected]