Kezdőlap Események Mélykút: Nemzetközi verseny június elején

Mélykút: Nemzetközi verseny június elején

Június 1. és 4. között rendezik meg Mélykúton az I. Nemzetközi Fogathajtó Versenyt és 55. Magyar Derby Mélykút elnevezésű versenyt, mely az idei év egyik legrangosabb hazai fogathajtó versenyének ígérkezik. A CAI2*- nagyló kettes- és négyesfogat, valamint a CAI3* – póni és nagyló egyes-, kettes- és négyesfogat kategóriákban meghirdetett versenyen várhatóan a legjobb magyar fogathajtók mellett külföldi versenyzők is indulnak, a magyar versenyzőkre vonatkozó nevezési határidő május 12.

A versenybíróság elnöke a spanyol Joaquin Medina Garcia lesz. A CAI3* pálya pályaépítője a nemzetközileg elismert Fintha Gábor lesz, aki Duna-Alpesi Kupák és világbajnokságok pályájának megálmodója is volt az elmúlt években, de a fedeles fogathajtó világkupán is épített pályát. A CAI2* pálya építője Zámbó István.

A Nemzetközi Fogathajtó Verseny – Mélykút hivatalos kommunikációs partnere a Lovas Diadal Live TV. A rendezvény ideje alatt folyamatosan hírt adunk a verseny aktualitásairól. Frissítjük internetes oldalunkat a tv.lovasdiadal.hu-t, valamint a Facebookon is elérhetik az aktuális információkat (lovasdiadallivetv.)

Elérhetőségeink: 06/70-606- 1221

Budapest, 2017. április 30.