Kezdőlap Gazdaság Rendkívüli évindítás, folyamatos bővülés a Hírös Agráriánál

Rendkívüli évindítás, folyamatos bővülés a Hírös Agráriánál

Rendkívüli évindítás, folyamatos bővülés a Hírös Agráriánál

A szántóföldi növénytermesztéshez kapcsolódó műtrágya, vetőmag és növényvédő szerek forgalmazásával foglalkozó, jelenleg Kecskeméten és Baján egyaránt sikeresen működő Hírös Agrária Kft. az idei szezonban is magasra teszi a mércét, legyen szó a megbízhatóságáról, rugalmasságáról, valamint a kiváló minőségű szolgáltatásairól.

File László, a Hírös Agrária ügyvezetője részletezte Magazinunknak a partnerek számára költséghatékony-megoldásokat kínáló cég idei sikereit, valamint a gyakran megrendezésre kerülő szakmai találkozók fontosságát.


Rendkívüli évindítás a Hírös Agráriánál

Az általunk forgalmazott vetőmagok már decemberben számos kedvezménnyel várták a vásárlóinkat, így tulajdonképpen már a tavalyi év végén megkezdődött az értékesítés a Hírös Agrária telephelyein.


Ami a szolgáltatásainkat illeti, továbbra is költséghatékony megoldásokkal kedvezünk partnereink, vásárlóink számára, ezzel optimalizálva számukra a kukorica, vagy a napraforgó termesztés kiadásait.
Rendkívül sikeresen indult az esztendő, hiszen januárban már a legnagyobb termelők érdeklődtek a termékeink iránt, emellett pedig folyamatosan növekvő partneri körünk biztosította, hogy szinte minden második napra jusson egy-egy új vásárló.
Cégünk egyre jobban nyit a kis kiszerelésű termékek felé, immáron azokat is hasonlóképpen forgalmazzuk, kielégítve ezzel azon vásárlóink igényeit, akik csupán háztáji, vagy egyéb alkalmazásra szánják az adott terméket.
Megnövekedett árualapunk nem csak a cégen belüli innovációnak és precizitásnak, hanem a dolgozóink szakképzettségének, rátermettségének is köszönhető.


Nagysikerű partnertalálkozók Kecskeméten és Baján egyaránt
Több alkalommal kerül megrendezésre gazda-találkozó, amely rendszerint a mi szervezésünkben zajlik. Ezen találkozókat megelőzve minden ügyfelünkkel felvesszük a kapcsolatot, gyakran akár 300-300 fővel is a két városban. Ilyenkor nem csak a legnagyobb, hanem a leghűségesebb vásárlók is meghívásra kerülnek, akik e partnertalálkozók keretében különböző előadásokon, termékbemutatókon vehetnek részt, valamint közvetlen kapcsolatot építhetnek ki a beszállítóinkkal.
Kecskeméten a Fekete Gólya Étteremben, Baján pedig a Malom Étteremben szokott megrendezésre kerülni a Gazda-találkozó és évről évre egyre nagyobb sikerekkel zárul.

Továbbra is magasszintű tevékenység


Cégünk fő specialitása a rugalmas és minőségi ügyfélkiszolgálás, valamint a kollégáink magas szintű megbecsülése. Igyekszünk minden munkatársunknak megtalálni azt a feladatot, amiben a legjobb és ki is bontakoztatjuk ezt a képességet.
Személyes kapcsolatot ápolunk a termelőkkel, igyekszünk megbecsülni és hosszú távon megtartani őket. Hiszünk abban, hogy ez továbbra is a korrekt ügyfél-tájékoztatással és a hiteles partnerkiszolgálással érhető el.

 

Kecskemét Cím: H-6000 Kecskemét, Halasi út 19/A
(a volt Baumax utáni felüljáró alatti úton, az Alcufer – hulladékgyűjtő – telep mellett)
Telephely telefonszáma: +36-76/898-183
Telephely vezető: Leviczky Attila +36-30/299-1611
[email protected]

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig

Baja Cím: H-6500 Baja, Nagy István u. 35.
Telephely telefonszáma: +36-79/543-760
Telephely vezető: Schwicker Imre +36-30/974-5224
[email protected]

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8 – 16 óráig