Kezdőlap Diákélet VIII. alkalommal kerül megrendezésre a kiskőrösi Agrár Expo

VIII. alkalommal kerül megrendezésre a kiskőrösi Agrár Expo

Idén is rendkívül izgalmas gasztronómiai és mezőgazdasági programot kínál az immáron VIII. alkalommal megrendezésre kerülő Duna-Tisza közi Agrár Expo, amelyen több mint háromezer kézműves élelmiszert mutatnak majd be a helyi és a környékbeli termelők.

A Városi Sportcsarnokban április 8. és 9. között megrendezésre kerülő, évről-évre egyre több látogatónak örvendő Agrár Expo mára már a régió legjelentősebb és leglátogatottabb agráreseményévé nőtte ki magát.

A rendezvény fő célja az elmúlt hét évben nem változott: idén is a minőségi alapanyagokból készült kézműves magyar élelmiszerek népszerűsítése, értékesítése, lehetőségeiknek bővítése áll a középpontban.

A családias hangulatú expón lehetőség lesz az olyan minőségi alapanyagokból készült kézműves élelmiszerek kóstolására és vásárlására is, mint például a házi készítésű füstölt áruk, a kézműves sajtok, a borok, pálinkák, mézek, lekvárok, olajok, tészták, zöldségpástétomok, préselt gyümölcslevek.

Április 8-án, szombaton délután 3 órától Stahl Judit tart főzőshowt a megjelenteknek, április 9-én vasárnap délelőtt 11 órától pedig Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok kápráztatja el a közönséget. 15 órakor kerül sor Wolf Kati fellépésére.